Om hotellet og praktisk informasjon

Bakkalandet Hotell ligger midt i hovedgaten på Kolvereid, Norges triveligste sted. Kolvereid ligger i Nærøysund kommune og har i underkant av 10.000 innbyggere. Her kan du finne alt fra shoppingmuligheter til turstier og masse flott natur. Så enten du er på gjennomreise eller ønsker å tilbringe tid i området så er vårt hotell et riktig valg.
Hotellet har fantastisk utsikt mot fjorden på den ene siden og en flott terrasse og sentrumsgata på den andre siden. Det ble totalrenovert i år 2016 og kan tilby 25 gjesterom. På alle våre rom er det flatskjermer og gratis WiFi. All styling, planlegging, forarbeid og arbeid er utført av lokale entreprenører og butikker som viser alt det flotte vi kan tilby i Ytre Namdal. Vi kan her vise til bla Fargerike, LMW, Nærøysund eiendom som har stått for planlegging, fargevalg og styling. Ellers finnes det også mange andre flinke entreprenører og butikker som har vært med for at hotellet står slik det er i dag, bla Nærøysund Kraftbetong AS, Nærøysund entreprenør AS, Byggmakker, Elcom, Weddes Rørservice, Namdal ingeniør og byggtjenester med flere.

Vi tilbyr også flotte lokaler til møter, kurs, selskapslokale og konferanserom med en kapasitet på opptil 80 personer. Perfekt for å samle mange gjester og gi dem en unik møteopplevelse.

Vi samarbeider også med turistinformasjon. Dersom du spør vår hyggelige betjening i resepsjonen kan du få informasjon om de ulike attraksjoner, arrangementer og pakketurer som finnes i vårt nærområde. Vi har også oversikt over rutetider for både fly og fergeforbindelser.

Resepsjonens åpningstider:
Mandag – fredag: 08:00 – 22:00
Lørdag: 14:00 – 22:00
Søndag: stengt

Praktisk informasjon:
UTSJEKK: Innen klokken 12:00.
INNSJEKK: Mandag – fredag 16:00 – 22:00

Vil du sjekke inn utenfor våre åpningstider må rommet ditt garanteres med visa eller kredittkort. Ta kontakt med resepsjonen.

FROKOST (obs allergener må varsles om på forhånd):
Mandag – fredag 06:00 – 09:00
Lørdag og søndag: stengt

Frokosttilbudet vil være noe redusert og vil bli servert på fat som må tas med på eget hotellrom. Disse tiltak er gjort inntil videre for bekjempelse av coronaviruset.

BAR:
Åpent mandag – fredag 14:00 – 22:00
Åpent lørdag 14:00 – 00:00

DAGLIGSTUE:
Vi har en dagligstue i 1 etasje som kan brukes av alle våre gjester. Her kan dere slappe av, se på tv, ha det hyggelig sammen.Dagligstuen er åpen kl 07:00-22:00 alle dager

WiFi:
Finnes over hele hotellet. Passord fås ved henvendelse i resepsjonen

BESØKENDE:
Besøkende bes forlate hotellrommene før 22.00.

GJESTER:
Skal du som hotellgjest ha overnattingsgjest, skal denne registreres i resepsjonen. Dette fordi vi må ha full oversikt over alle gjester ved eventuell evakuering.

VASK KLÆR:
Ta kontakt med resepsjonen, så skal vi prøve å hjelpe.

STRYKEJERN:
Strykejern/-brett fås lånt ved henvendelse i resepsjonen.

RESEPSJONEN:
Vi kan hjelpe deg hvis du trenger lege, tannlege, taxi, turistinformasjon osv.

VED BRANNALARM:
Vi ber om at du orienterer deg om nærmeste nødutgang. Hvis alarmen går, finn nærmeste vei ut. Alle samles foran hovedinngang.

KJÆLEDYR:
Vi har egne rom der det er tillat med kjæledyr. Det er ekstra gebyr for kjæledyr.